RozdumFoto official website | Сторінка користувача : Реєструватись | Увійти

Останні новини

Модель року: У півфіналі лише чоловіки

11.09.11

Поділіться з друзями :
В нашому місті останнімчасом з'явилось чимало різноманітних конкурсів краси і грації. Житомиряни вже звикли до моделей і просто дівчат, які дефілюють по сцені у різному одягу. А от моделі-чоловіки — це поки для нашого міста справжня диковинка. Тому черговий півфінальний відбір конкурсу “Модель року 2011”, який відбувся минулої п'ятниці в розважальному комплексі DoDo вийшов досить незвичним. На відміну від минулих разів, в ньому взяли участь виключно хлопці. До цього чоловіки хоч і з'являлись на відборі, але виходили лише разом із дівчатами.

Перемогу у відборі і путівки до фіналу конкурсу “Модель року 2011” отримали одразу двоє — Максим Каленюк і Артем Радіонов.
П'ятеро хлопців виходили в різному одягу тричі. Спочатку — в стильних футболках, потім — в порваних майках і наостанок — класично — у рубашках. Одразу було помітно, хо всі хлопці не є професійними моделями і на публіці вони поводяться набагато боязкіше за тих же дівчат-новачків. Хлопці час від часу помітно нервували і поспішали. Але із завданням все таки спрвились. Публіа, якої в той вечір чимало зібралось в клубі, аплодувала. А дівчата намагались одразу позагравати, зайве відволікаючи від дефіле.
 
- Працювати з хлопцями набагато важче, ніж здівчтами, їм треба трохи більше часу, щоб призвичаїтись до ролі моделі. З дівчатами легше. Але цього разу хлопці справились. Я вважаю, - поділилась враженнями від виступу Віта Розбіцька, директор модельної агенції Gloria Model Style















А вже цієї п'ятниці на відвідувачів ДоДо чекає новий півфінал.
Модельна агенція Gloria Model Style запрошує також дівчат і хлопців взяти участь у півфіналах конкурсу "Модель року 2011". Для цього потрібно лише на відправити заявку на електронну скриньку school-gloria@mail.ru або зателефонувавши: 446-007

Сподобався матеріал
- тисніть -
Поділіться з друзями :

0 коммент.:

Дописати коментар

.